Image Alt

Tuntikuvaukset

TANSSILLISET TUNNIT

POLE HEELS BEGINNERS

.

Alkeistason korkkaritunti tangon kanssa. Tunti sopii sinulle, jolla on jo hieman kokemusta tankotanssista, mutta korkkareiden kanssa voit olla myös ensikertalainen. Tunnilla tehdään koreografiaa musiikkiin. Koreografia ei sisällä vaikeita temppuja. Koreografia vaihtuu 3-5 viikon välein.

POLE HEELS INT. / ADV.

.

Jatkotason korkkaritunti tangon kanssa. Tunti sopii sinulle, joka haluat tehdä haastavampaa korkkaritekniikkaa vaativaa koreografiaa, joka voi sisältää myös vaikeampia temppuja. Koreografia vaihtuu 3-5 viikon välein.

POLE HEELS ALL LEVELS

.

Avoimen tason korkkaritunti. Tunti sopii kaikentasoisille korkkaritankoilijoille. Tunnilla tehdään koreografiaa, joka voi sisältää myös temppuja. Koreografia on suunniteltu niin, että vaikeampiin kohtiin on aina mahdollista saada helpotettu vaihtoehto. Koreografia vaihtuu 3-5 viikon välein.

AERIAL HOOP HEELS

.

Aerial Hoop Heels Kurssilla tehdään sensuellia rengastrapetsikoreografiaa koroilla liikkuen. Kurssin tavoitteena on pitää hauskaa ja tuntea itsensä upeaksi. Kurssilla on avoin taso, mutta kokemusta jostain lajista (ilma-akro, tankotanssi, tanssi) olisi hyvä olla

ROCK THE HEELS

.

Rock The Heels on helsinkiläisen tanssijan Emmi Heimolan luoma vaihtoehtoinen tanssitunti. Tunnin koreografioissa ja harjoituksissa yhdistyvät heels dance, tankotanssin elementit sekä erilaiset twerk tekniikat. Tunnilla otetaan paljon lattiakontakteja, tehdään helppoja akrobatian alkeita ja heittäydytään ennakkoluulottomasti naisellisen voimakkaaseen liikkeeseen. Musiikkina tunnilla soivat synkät sävelet rokista metalliin. Tunnille kannattaa varata mukaan vaatteet joissa on helppo liikkua, tanssiin soveltuvat polvisuojat ja korkokengät. Korot eivät ole tunnilla pakolliset ja halutessaan tunnille voi osallistua paljain jaloin, sukilla tai sisälenkkareilla. Rock The Heels soveltuu kaikentasoisille tanssijoille, eikä aikaisempaaa kokemusta vaadita. Riittää, että varaat mukaasi innokkaan asenteen. Varoitus! Saatat ihastua.

AERIAL HOOP CHOREO

.

Koreografinen tunti, jossa keskitytään liikesarjoihin ja temppujen yhdistämiseen sulavaksi flowksi. Tunnilla kehität liikekieltä, luovaa liikkumista renkaalla ja musiikin tulkintaa liikkeen kautta. Koreografiaa työstetään useammalla tunnilla peräkkäin, joten saat suurimman hyödyn irti, kun käyt tunneilla säännöllisesti. Mukaan voit tulla kuitenkin koska tahansa. Aloittelijoiden on hyvä käydä muilla tunneilla tutustumassa Aerial Hoop perustekniikkaan.

TWERK

.

Osana afroamerikkalaista kulttuuria twerk on tuttu näky rap- ja hiphop-musiikkivideoista. Nykypäivän twerk on saanut paljon vaikutteita myös muista tanssilajeista, kuten dancehallista ja reggaetonista, mutta sitä harrastetaan omana lajinaan ympäri maailmaa. Varaa mukaan polvisuojat sekä vaatteet, joissa sinun on helppo/mukava liikkua. Tunnilla harjoitellaan reilusti tekniikkaa, tehdään koreografioita, tutustutaan twerkin historiaan sekä twerk musiikkiin.

EXPERIMENTAL POLE CHOREO

.

Avoimen tason tunnilla luodaan omaa tyyliä vaihtelevien freestyle -harjoitusten kautta, opetellaan lyhyitä koreografioita ja käväistään laatikon ulkopuolella. Tältä tunnilta saat inspiraatioita ja vaihtelua - tule ja ylläty!

BURLESQUE

.

Burleski on yhdistelmä tanssia, teatteria, komediaa ja stripteasea. Tunnilla pääset harjoittelemaan niin burleskin liikekieltä kuin ilmaisua, improvisaatiota ja rekvisiitan käyttöäkin. Tunnit sisältävät sekä tekniikkaa että koreografiaa. Pukeudu tunnille mukaviin liikuntavaatteisiin, joissa pystyt helposti liikkumaan, sekä tanssikorkokenkiin (huom. ei platform-kenkiä). Voit osallistua myös paljain jaloin. Huom. Tunti sisältää riisuuntumista, mutta ei alastomuutta

TANKOTUNNIT

POLE START

.

Kahdeksan kerran starttikurssi tankotanssiin. Kurssi on suunnattu ensikertalaisille, eikä tunneilla vaadita mitään kokemusta tankotanssista, muusta tanssista tai akrobatiasta. Kurssilla tutustutaan tankoon välineenä, erilaisiin pyörähdyksiin lattiatasossa, otteisiin tangosta, tangolla kiipeämiseen ja helpoimpiin pitoihin jalat irti lattiasta. Kurssilla käydään läpi myös turvallisuuteen liittyviä asioita. Kurssilla ei tehdä inversioliikkeitä (pää ylösalaisin liikkeitä).

POLE BEGINNERS

.

Alkeistason tankotunti. Tunti sopii starttikurssin käyneelle tai muuten jo hieman tankotanssiin tutustuneelle, tai jos sinulla on runsaasti aiempaa kokemusta muusta tanssista, akrobatiasta tai voimistelusta. Tunnilla harjoitellaan peruspyörähdyksiä, pidempiä liikesarjoja tangon kanssa lattiatasossa, pitoja tangolla sekä helpoimpia inversioita (pää ylösalaisin liikkeitä).

POLE INTERMEDIATE

.

Keskitason tankotunti. Tunti sopii sinulle, kun kaipaat treeniin pidempiä liikesarjoja ylhäällä tangolla, käsilläseisontaliikkeitä tangon kanssa tai enemmän voimaa ja liikkuvuutta vaativia yksittäisiä liikkeitä.

POLE ALL LEVELS

.

Avoimen tason tankotunti. Tunti sopii kaikentasoisille tankoilijoille, joilla on vähintään hieman kokemusta tankotanssista. Tunnilla tehdään voima-, liikkuvuus- ja tankotekniikkatreeniä, joka hyödyttää kaikentasoista treenaajaa. Tankotempuista on saatavilla eri variaatioita eri tasoille ja pidemmpistä liikesarjoista voi treenata joko koko sarjaa tai yksittäistä liikettä.

POLE ADVANCED

.

Tangolla, deadliftejä, flippejä, käsilläseisontasarjoja tangon kanssa, jatkoliikkeitä ayeshasta tai suurta selän ja jalkojen liikkuvuutta vaativia yksittäisiä liikkeitä.

AKROBATIA, ILMA JA JOOGA

AERIAL YOGA

.

Aerial yoga eli Ilmajooga yhdistää perinteisestä joogasta tutut asanat ilma-akrobatiassa käytettyyn hammockiin eli katosta roikkuvaan kangaslenkkiin. Hammock antaa tukea moniin joogan perusasanoihin sekä mahdollistaa turvallisesti toteuttaen esimerkiksi inversiot eli pää alaspäin mentävät liikkeet. Kurssilla käydään läpi ilmajoogan perusliikkeitä ja luodaan niistä pikkuhiljaa kurssin edetessä oman hengityksen tahtiin virtaava kokonaisuus. Osa asanoista saatetaan tehdä myös ilman kangasta. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla. Muistathan ennen tuntia ottaa pois kaikki näkyvät korut ja kellot, jotka voivat vahingoittaa kangasta. Tunnille on hyvä pukea vähintään kainalot peittävä paita sekä ihonmyötäiset, pitkät housut.

FLYING POLE

.

Flying Polella tuntee aivan kuin lentävänsä! Lentävällä tangolla käytetään tankotanssia ja ilma-akrobatiaa yhdistävää liikekieltä. Kurssilla opit monipuolisesti erilaisia liikkeitä ja transitioita lentävällä tangolla. Opettelemme soveltamaan tankotanssin ja ilma-akrobatian tekniikoita lentävällä tangolla tehtäviksi. Hyödynnämme tangon mahdollistamaa laajempaa pyörimisrataa ilmassa ja opettelemme erilaisia tapoja lentää ilmassa tangon kanssa. Kurssin aikana myös harjoittelemme lyhyttä koreografiaa yhdistellen liikkeitä sulavaksi sarjaksi. Käytämme kurssilla kokonaan ilmassa roikkuvia tankoja, joissa on erikseen kiinnitetyt käsi-/ jalkalenkit. Tunti soveltuu Pole 2 tason/ invertin osaaville oppilaille.

AERIAL ACROBATICS

.

Ilma-akrobatian tunnit ovat kaiken tasoisille. Välineinä toimivat silkit, hammock, aerial pole ja aerial hoop, joita vaihtelemme aina viikoittain. Voit tulla tunnille ilman aikaisempaa kokemusta akrobaattisista lajeista kokeilemaan ilma-akroa tai tulla jo pidempään harrastaneena hakemaan vaihtelua treeniin eri välineillä. Tehtävät liikkeet räätälöidään jokaisen oppilaan sen hetkisen osaamistason mukaan.

AERIAL HOOP

.

Aerial Hoop Open Level Tunnilla tehdään erilaisia temppu-, tekniikka- ja luovuusharjoituksia. Harjoituksia muokataan jokaisen osallistujan tasoon sopivaksi, mutta tuntia ei suositella ensikertalaisille.

HOOP DROPS & ROLLS

.

Tunnilla harjoitellaan rengastrapetsilla tehtäviä pieniä pudotuksia sekä ympärimenoja (esim. elbow rolls, lion rolls). Tavoitteena on, että erilaiset pendoliinot tulevat tutuiksi sekä erilaiset tiputukset ja näiden pienet yhdistelmät. Kurssille osallistuakseen tulisi pystyä roikkumaan polvitaipeilla sekä pääsy vatsa- ja selkäbalanssiin.

HAMMOCK TRICKS

.

Hammock tricks alkeisiin voit osallistua ekakertalaisenakin. Teemme tunnilla ilma-akrobatian alkeita kangasloopilla. Tulethan tunnille pitkähihaisessa ja pitkissä housuissa.

YOGA

.

Tunti pohjautuu Heartful Yogaan, joka on lempeyteen ja yksilöllisyyteen nojaava joogatyyli. Se ei ohjaa vain yhteen oppiin, vaan antaa jokaiselle mahdollisuuden luottaa oman kehomielen viisauteen. Tunnilla edetään rauhallisesti liikkeestä toiseen oman hengityksen tahdissa, välillä pysähdellen tutkimaan joitakin asanoita hieman tarkemmin omasta kehosta käsin. Harjoituksessa vuorottelevat sekä vahvistavat että palauttavat ja rauhoittavat asanat, jotka kietoutuvat yhteen virtaavaksi kokonaisuudeksi erilaisten meditaatio- ja hengitysharjoitusten kanssa. Tunti sopii hyvin myös aloittelijoille.

HANDSTAND

.

Handstand beginners tunneilla tutustutaan käsilläseisonnan ja päälläseisonnan tekniikkaan ja tehdään erilaisia kehonhallinta harjoituksia. Beginners tunnille voit tulla, vaikkei sinulla olisi akrobaattisista lajeista aikaisempaa kokemusta. Intermediate ja advanced tunneilla harjoitellaan vaativampaa käsilläseisontatekniikkaa sekä treenataan käsilläseisontatapeilla (handstand canes).

LASTEN TUNNIT

LAPSET 6-8, 9-11 SEKÄ 12-14 VUOTIAAT

.

Tunneilla tehdään lattia-akrobatiaa, ilma-akrobatiaa ja tankoakrobatiaa vaihdellen viikoittain. Lattialla tutustutaan käsilläseisontoihin, kärrynpyöriin ja siltakaatoihin. Ilma-akrobatiassa kokeillaan rengastrapetsia, silkkejä sekä hammockia. Tangolla puolestaan pääsee kokeilemaan tankoakrobatiaa niin normaalilla tangolla kuin lentävällä tangollakin eli flying polella. Mukaan voi tulla niin ensikertalaisetkin kuin kokeneemmatkin harrastajat, sillä kaikki saavat tunnilla varmasti omaa taitotasoaan vastaavia liikkeitä harjoiteltavaksi. Lasten tunnit on jaettu ikäryhmiin 6-8 v, 9-11 v ja 12-14 v. Jos lapsella on jo useamman vuoden harrastustausta ja hän on yli 12 vuotias, voi hän osallistua myös tavallisille viikkotunneille vanhempien suostumuksella.

Close
Aukioloajat

Maanantai – Torstai:
16:00 – 21:00

Perjantai:
16:00 – 20:00

Sunnuntai:
10:15 – 19:45

Lauantai:
11:00 – 14:00

About